fbpx
  • icon-boka
  • icon-news
  • icon-contact-5
  • icon-phone-2
    0705-987 450
  • icon-phone-2

Gladare företag

Att komma igång med ett hälsoarbete kan vara svårt. Kontinuitet i sitt hälsoarbete är kanske inte det lättaste, särskilt inte när man oftast är expert på något annat! Varje år skall budgeten spikas, vi ser på hälsa på samma sätt. Hur ser er hälsoplan ut?

Investera i din personal!
Vi börjar med att se var ni är idag!
Vi går tillsammans med varje medarbetare och gör ett konditionstest. Därefter sätter var och en sina hälsomål och får efter behov den stöttning och hjälp just dom behöver.

Individuell coachning och träningsprogram
Vi har alla olika förutsättningar och behov, det som motiverar en individ kan ha helt motsatt effekt på en annan. Genom det personliga mötet hittar vi nycklarna för varje individ att ta hand om och utveckla sin hälsa.

Vi är alla unika och drivs av olika saker
För att säkerställa att vi når önskat resultat gör vi två uppföljningar eller fler om så önskas. Vi följer upp konditionstestet och reviderar målsättningar om det behövs.

Vi kommer finnas tillhands under hela året
Att varje medarbetare kommer bli sedd och att jobba med inspiratörer kan vara ett sätt att nå ut även till omotiverade medarbetare.

En välmående personal är gladare och mer produktiv!

Pris 2800:- exkl. moms per anställd.

Kontakta mig på jonas@klassisksport.se eller ring på 0705-987 450 för mer information.

Så här går det till?
Vi startar med att göra en konsultation eller hälso- och fysanalys om man vill. Efter det så kan vi beskriva en nulägesrapport. Utifrån den kan vi tillsammans sätta upp vilka mål som aktiva företag kan ha för just er arbetsplats.
För att motivera de anställda lite extra bjuder vi på en föreläsning. En föreläsning för att inspirera och motivera lite extra.

Ni nyttjar friskvårdsbidraget och får i och med detta en bra rabatt av Klassisk Sport. Genom klassisk Sport får ni även möjlighet till sjukgymnast om det behövs. För de som vill komma igång lite extra kan vi erbjuda PT timmar med Jonas. Klassisk Sport ger rabatt på träningsfällen och kurser. Dessutom erbjuds löpande gruppträning till reducerat pris. Kontakta jonas@klassisksport.se för offertförslag.

Motion på arbetstid ger flera vinster.
Det visar en undersökning från ett danskt universitet som undersökt effekten av en timmes motion i veckan på arbetstid och hur det påverkat de anställda och företagen.

”Det lönar sig att erbjuda individuell träning till medarbetarna, även om det tar bort en timma av arbetsveckan”, konstaterar Bendix Justesten från Syddansk Universitet i studien Strategisk sundhet.

Att ha motion som en naturlig del av företagskulturen genererar vinster på flera plan.

Här är effekterna enligt den danska studien i siffror:
56% minskade sjukfrånvaron med.
10% Förbättrades hälsan med.
8% ökning av effektiviteten.
Och produktiviteten ökade med 10%.


CCC-1000-Syd

CCC1000 har valt mig till huvudtränare för sin skidsatsning i södra Sverige. Vill du också göra riktiga förbättringar i Vasaloppet eller andra skidtävlingar? Kontakta mig för mer information.

Läs mer …

Vill du få ut mer av din träning? Jag erbjuder en mängd olika privatlektioner. Tillsammans lägger vi upp en plan för ditt individuella mål och syfte.