fbpx
  • icon-boka
  • icon-news
  • icon-contact-5
  • icon-phone-2
    0705-987 450
  • icon-phone-2

CCC1000 SYD

CCC1000 har sedan starten i Stockholm för drygt fem år sedan fått över hundra högpresterande individer inom näringslivet att göra oanade förbättringar på Vasaloppet. Nu utökar vi satsningen med CCC1000 Syd.

Tränare för CCC1000 Syd är Jonas Arnqvist som till vardags bor och arbetar i Varberg. Jonas arbetar med att utveckla elitåkare och motionärer inför Vasaloppet och även Ironman atleter. Jonas är själv en ”led 2 åkare” i Vasaloppet.

CCC-1000-Syd

CCC1000 Syd är ingen skidklubb utan en gemenskap där fokus ligger på att du ska bli en bättre skidåkare och få en bra placering i Vasaloppet samtidigt som du får tillgång till ett unikt affärsnätverk. CCC1000 riktar sig till högpresterande individer, både män och kvinnor, som vill bli bättre skidåkare.

Längdskidåkning i CCC1000 Syd utmanar inte bara din fysiska förmåga utan pressar även din mentala förmåga till nya nivåer samtidigt som träningen blir ”lättare” då den utförs i grupp med positiva medlemmar och tränare som också pressar sig lika hårt som du.

Utgångsplatsen för de flesta träningarna är Landskrona och Helsingborg med omnejd, men vi kommer även hålla till i Malmö och Lund några pass. Vi börjar träna redan i sommar med tre pass med fokus på teknik men drar igång på riktigt 5 september.

Vad ingår:
På våra snöläger kommer ni att bli coachade av Jonas Arnqvist (Skidåkare ) och Henrik Eriksson (Vasaloppsvinnare 2001) samt en rad andra duktiga instruktörer.

Priset är 15 000 kr exkl. moms och då ingår alla träningstillfällen som vi håller på torsdagar inkl. de träningstillfällen vi flyttar till helgen (lör och sön) när snön börjar komma söderut. Alla utgifter till våra läger bekostas av er deltagare såsom mat, resor, boende, maxpulstester osv.

Det som ingår i medlemsavgiften är följande:
Torsdagspassen med teknik och intervallträning med kompetenta tränare som hjälper dig att förbättra din personliga utveckling som skidåkare och ta dig till en ny nivå.
Egen skidcoach, träningsplanering, uppföljning och utvecklingsplan fram till Vasaloppet.
Dietist och kostgenomgång och kostprogram samt individuella stretch/rörlighetsprogram samt bålstyrkeprogram.
Tränings- och tävlingskläder från vår sponsor Swix till ett värde av 7500 kr.
2 delad tävlingsdräkt.
Träningsjacka och byxor med dragkedja
Väst
Mössa och pannband
T-shirt.

• På vår resa till Madshusfabriken i Norge i oktober får ni möjlighet att köpa handplockade skidor, testa Swixstavar samt annan utrustning såsom vallor mm till 40% rabatt.

• Utöver detta får ni som deltagare också tillgång till ett stort affärsnätverk i Stockholm, Göteborg och Norrland. Alla snöläger görs tillsammans med CCC1000 Stockholm, CCC1000 Gbg, CCC1000 Tjej samt CCC1000 Norr vilket gör att vi blir många som har möjlighet att lära känna varandra.

Den 5 september kör vi igång. Platserna börjar redan fyllas upp. Gör en intresseanmälan till Jonas Arnqvist, jonas@klassisksport.se eller ring 0705 987 450 för anmälan och mer info

Vill du få ut mer av din träning? Jag erbjuder en mängd olika privatlektioner. Tillsammans lägger vi upp en plan för ditt individuella mål och syfte.