fbpx
  • icon-boka
  • icon-news
  • icon-contact-5
  • icon-phone-2
    0705-987 450
  • icon-phone-2
Friskvård är roligare än sjukfrånvaro. Jag hjälper ert företag till att må ännu bättre och att minska sjukfrånvaron och öka välmåendet.

Företag

Jag hjälper ert företag till att må ännu bättre och att minska sjukfrånvaron och öka välmåendet. Sjukfrånvaro kostar varje år enorma pengar för företag. Att få anställda att regelbundet motionera bör man inte se som en kostnad  – Det är en investering.

Aktiva företag
Nu kör vi igång Aktiva företag. Ett sätt att göra träningen till en naturlig del av företagskulturen. Har ni anställda som skulle vilja komma igång med träning men har svårt att komma loss? Jag skräddarsyr en lösning som passar just ert företag med träning som ger glädje och resultat. Läs mer om Aktiva företag »

Några av träningens fördelar
Träning ökar din koncentration och inlärningsförmåga, stärker immunförsvar och självförtroende. Lindrar stress och ökar sårläkning. Träning har även positiva effekter på hjärna och hjärta.

Detta är väl värt att pröva
När ni hör av er till mig utgår jag från ert företags behov och förutsättningar och ger sedan ett förslag på hur vi kan gå vidare.

Skräddarsydda aktiviteter
Har ni något event eller någon happening på gång? Varför inte kontakta mig så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans.

Ring eller smsa mig på 0705-987 450.

Vill du få ut mer av din träning? Jag erbjuder en mängd olika privatlektioner. Tillsammans lägger vi upp en plan för ditt individuella mål och syfte.