• icon-boka
  • icon-news
  • icon-contact-5
  • icon-phone-2
    0705-987 450
  • icon-phone-2

Hälsoåret

Gladare och friskare företag.
Att komma igång med ett hälsoarbete kan vara svårt. Kontinuitet i sitt hälsoarbete är kanske inte det lättaste, särskilt inte när man oftast är expert på något annat! Varje år skall budgeten spikas, vi ser på hälsa på samma sätt. Hur ser er hälsoplan ut?

Hälsoåret – Investera i din personal!
Vi börjar hälsoåret med att hitta erat nuläge!
Vi går tillsammans med varje medarbetare igenom en hälsodeklaration och gör ett konditionstest. Därefter sätter var och en sina hälsomål och får efter behov den stöttning och hjälp just dom behöver.

Individuell coachning, träningsprogram och kostupplägg
Vi har alla olika förutsättningar och behov, det som motiverar en individ kan ha helt motsatt effekt på en annan. Genom det personliga mötet hittar vi nycklarna för varje individ att ta hand om och utveckla sin hälsa.

Vi är alla unika och drivs av olika saker
För att säkerställa att vi når önskat resultat gör vi två uppföljningar eller fler om så önskas. Vi följer upp konditionstestet och reviderar målsättningar om det behövs.

Vi kommer finnas tillhands under hela året
Att varje medarbetare kommer bli sedd och att jobba med inspiratörer kan vara ett sätt att nå ut även till omotiverade medarbetare.

En välmående personal är gladare och mer produktiv!

Pris 2800:- exkl. moms per anställd.

Hälosåret är ett samarbete mellan Invictuslife och Klassisk Sport.

Kontakta mig på jonas@klassisksport.se eller ring på 0705-987 450 för mer information.

Vill du få ut mer av din träning? Jag erbjuder en mängd olika privatlektioner. Tillsammans lägger vi upp en plan för ditt individuella mål och syfte.